OM OSS

Vi elsker det vi gjør og det gjør oss best. Lidenskap er alt, det gjør at en alltid vil gjøre det lille ekstra for å stråle!

ERFARING SKAPER EFFEKTIVITET OG KVALITET!

HOUSE OF HENNIE er et «hus» med mye og variert kompetanse samlet under et tak. Gjennom mange år med estetisk utdanning, arbeidserfaring med forretningsdrift og utvikling av internasjonal High-End merkevarer. Har det blitt mye læring, suksesshistorier og kompetanse som er verdt å dele. Selskapet jobber allsidig med de fagfelt som eier liker best og som dreier seg om design, kreativitet, forretningsutvikling, produktutvikling, salg og markedsføring. Hvor vi har en liten shop med nøye utvalgte varer for trygge og gode kjøp, agentur for butikker som ønsker de beste hodeplagg for sin butikk og oppdrag innen interiørtjenester og forretningsutvikling samt drift.

Hvordan tverrfaglig drive et selskap på best måte, få ansatte på lag og være en ledestjerne i sitt fagfelt. Eller realisere noe privat og skinne som den stjernen du er. Det handler om mye, men mest av alt mennesker, løsninger og optimalisering. Det kan oppsummeres kort med å finne det beste, eller de beste løsninger og få visjoner omsatt til handling.

Vi kan hjelpe deg med så mye! Ta de gode, viktige og riktige valgene, sørge for utmerkelse, utvikle bedrifter eller avdelinger til neste nivå! Vi har en unik bred tverrfaglig kompetanse, innsikt og lidenskap for det vi bedriver og har vi forvandlet mange gråstein til gull ved å løse saker på gode måter.

Vi tror vår allsidighet og krav til høy kvalitet er noe av det viktigste for suksess i et hvert prosjekt. Se helhet, forstå og levere de beste løsninger, presentasjoner eller produkter for akkurat det du ønsker eller trenger.

Med over tretti års suksessfull erfaring innen disse fagfeltene, innehar vi en unik ekspertise, utmerkelser og inngående forståelse for hvert fagfelt. Med kjærlighet og yrkesstolthet for vårt arbeid er hovedfokus å gjøre et hvert prosjekt til det beste det potensielt kan bli!

Hvis du personlig ser etter kjøp av smykker med beste kvalitet for pengene, hodeplagg som skyller deg ut, gir karakter som fremmer din stil og personlighet, mulig du trenger en kvalitetsgave, eller et kunstmalerier som passer sitt miljø?

Leter din butikk etter en seriøs leverandør av eksklusive hodelplagg, av høy kvalitet men med fornuftige priser og gode marginer?

Eller trenger din bedrift hjelp til å evaluere virksomheten, hjelp til å lede, utvikle store eller spesifikke deler, blåse liv i en avdeling, identifisere behov og gjennomføre endringer?

Hjelp med interiør for å få dine visuelle drømmer og praktiske behov realisert i hjemmet eller i din bedrift? Visual merchandising gi din butikk et løft, la den se strålende ut og selg mer! Styling til ethvert event, messe, middag osv. -inspirer og imponer dine gjester og skap den stemningen du ønsker! Kurs og foredrag for opplæring av ansatte til å bli det beste av seg selv?

–da har du kommet til den riktige plassen, hvor vi med glede vil sette en ny stjerne på kartet!